Rätt eller fel?

Det känns som om jag borde hålla mig i skinnet ikväll, samtidigt känner jag för att tappa allt... Jag vill gå in i den där bubblan där inga bekymmer finns. Där det enda jag gör är att skratta.

Jag vill nästan hålla mig borta från honom ikväll... Fast den andra delen av mig vill bara hoppa på honom och leka plåster hela kvällen... Just nu tror jag mest att jag tänker så mycket så...

Nu säger vi "skål" och ses på andra sidan dimman!


Istället för plugg

Dagens tips: använd inte lotion i ansiktet, i alla fall inte om ni har samma sort hy som mig...

Hårfärgens manual tipsade om att smörja in huden vid hålrummen med fet kräm för att slippa färgad hud... "Smart" tänkte jag och testade... Man lär av sina misstag: hela ansiktet blev rött, det sved och kändes som om mitt ansikte brann upp.

Klippningen blev ojämn och ful. Efter en del stukning ser det ändå okej ut... Jag fattar inte att jag aldrig lär mig, det blir aldrig bra vid första klippningen/färgningen!


Aladins lampa

Är den här bloggen som Aladins lampa? Finns det en ande här inne som fixar det jag ber om? Jag vet i alla fall att jag har en mänsklig väckarklocka imorgon :)

vad mer kan jag behöva? Jag måste ju försöka igen.. Jag vill verkligen jobba imorgon...


Jag behöver en mänsklig väckarklocka

De senaste dagarna har jag sovit bort hela förmiddagarna, förgäves. Dålig sömn, skrikande mage och ett sjukt varmt rum... Hade jag väl sovit bra när jag låg kvar i sängen alla de där timmarna hade det varit helt okej. I morse tog jag mig upp, käkade frukost, ringde jobbet, pluggade lite och kollade på vampyrer innan jag tydligen bestämde mig för att sova igen...

Nåväl.. Lite (ytterst lite) plugg blev i alla fall gjort... Gymkort blev införskaffat och jag är just nu på väg till jobbet.. Så helt värdelös är jag inte.


Höftkastet

Öm om höften, slut men glad. Nu bär det av hemåt efter kvällens dans. Det blev en kort kväll men jag ville avsluta "på topp" för att inte skämmas ihjäl inför mig själv. Större delen av kvällens dans skrek nämligen till mig att slänga dansskorna, dränka dem eller elda upp dem... Tänker dock inte ge upp, jag ska bli bra på Lindy igen ^^


Kycklingdansen

När jag klev av bussen fick jag första beviset på att dagen inte skulle bli så bra som jag trott - hagel.

Men arbetsdagen gick bra och var rolig. Sen skulle jag hem... Bussen var sen, bussen krånglade, fick byta buss, insåg på Backaplan att Västtrafik dragit 105 spänn för en resa som skulle kosta 46... Tackar och bockar!

Sen blev det i alla fall mellanmål medan jag lagade mat: två mackor och en tallrik nachochips med ost... Sen middag såklart! Pastasallad med kyckling, fetaost och massor av körsbärstomater... Jag tänkte ta en bild på maten med den var uppäten innan jag hann fixa det. (a) Det måste varit vampyrerna!

Nu är tjockisjag på väg till forum för att dansa lite lindy! :D


Kebabhöna

Efter att ha irrat runt på Backaplan ett tag i jakt på den försvunna hållplatsen J gav jag upp. Som den förvirrade höna jag var frågade jag en busschaufför (efter att ha fått ett otillfredsställande svar på pressbyrån). Varför är alltid det man letar så nära? Han pekade bakom mig och sa "det är väll där?".

Så nu sitter jag på bussen mot Stenungsund, jippi! Drömmer om kebaben jag har i påsen... Det är lätt den godaste kebaben jag ätit på länge, snart finns det inte mer!

Vinterdäck (get it?) i lurarna, solen tittar fram bakom molnen... Förutom att jag sovit väldigt dåligt tror jag det här blir en bra dag.

Tror jag behöver någon som håller om mig om nätterna, för jag vill inte vakna flera gånger per natt.

Nu blir det kebab.

Jag har kebab i tänder, har du pinne för tänder?


RSS 2.0