Bleeding love

Jag har aldrig tidigare dansat en så underbar final, vilken känsla! Jag hade så roligt i finalen idag att det inte gör något att vi kom sexa och inte fick några poäng. På egen hand är Sven inte tillräckligt stark... Så Emil och Lennart såg till att vår dansglädje inte fick stå överst på prispallen... Men att dansa till The Baseballs version av "Bleeding love" var helt magiskt.

Siffror:
2-2-2
2-4-1
5-5-1
Placering: 6/19

Världens bästa Ronja?

Träningen gick inte bra idag... Normalt sett skulle jag tycka att det är jobbigt så här precis innan tävling. Jag har insett dock att det egentligen inte spelar någon roll för jag vet att jag och Robert kan, jag vet att vi är duktiga men jag vet också att vi måste se till att vara i form på lördag.

Vi har längre tid på oss att skaffa poäng till SM än vi trodde, anmälningstiden går ut i April som det ser ut... Så blir det inte SM i Stockholm i maj kommer jag inte våga visa mig på en till tävling förrän jag blivit världsbäst på att dansa... Eller åtminstonde så bra att ingen annan Ronja i världen kan slå mig.

Floating nose's avkomma är utrotningshotad

Ja funderar över hur pårökta Steve Jacksson och hans vänner måste varit kvällen de skapade spelet Munchkin, för på något vis har de lyckats skapa en fisk som faktiskt ser ut som Floating Nose! Kommer vi snart få se Plutonium Dragon vandra omkring på gatorna? Jag tror att världen håller på att bli lite intressantare... =)

Fisken kan ni se och läsa om här:
(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6493941.ab)

Den här gången skrattade han inte

Efter träningen idag blev jag riktigt förbannad på Robert, hans brist på logik går mig verkligen på nerverna. Jag tror aldrig han har sett mig på det sättet förut, och det varade inte länge fr när jag sagt vad jag tyckte gick jag från danslokalen utan honom... Får se när jag snackar med honom igen, torsdag förmodligen.

Rensa

Jag hade tänkt att plugga nu, så jag måste bara skriva ner lite nonsens och rensa hjärnan först.

Idag har du visat att vi inte har någon framtid. För mig är du ett typiskt exempel på någon som vill visa sig bättre än den är. Det är så jävla mycket snack och lite verkstad. Jag tror inte på det su säger om mig och om du verkligen menat alla fina ord får du se till att visa det också, för dina ord visar för tillfället bara det jag redan vet.

Det går dåligt när jag tänker

Idag har jag varit på extraträning men en väldigt inspirerande tränare, synd bara att jag inte kan dansa när jag tänker. De första låtarna kändes jättebra men sen skulle vi börja tänka. Att dansa bugg medan man blundar, inte håller i varandra eller bara får föra med kroppen och inte armarna är inte det lättaste. Jag trodde Robert skulle slänga in mig i någon vägg, men klarade mig från misshandel idag. =)

Roliga studetner

Ja... Fulla studenter är roliga... Speciellt jag och Cat, men jag vet inte riktigt varför... God natt.

- Du är experten, så du ska smaka det här.
- Men det är en morot i!

- Jag känner hur hela jag tippar över.

- Någonting om ting så jag kan blogga när jag kommer hem.

Allting ska deffinitivt spelas in, så det kan skrivas ner dagen efter... För just nu kommer jag ine ihåg vad vi sa.

Jag spydde i domarens bil...

Dagen har varit stressig... Vi kom fram till tävlingen en kvart innan start, då hade jag hunnit spy upp all frukost och sovit någon timme extra. Robert och Minna väntade på mig och var redo att värma upp. Vi körde igenom dubbelprogrammet några gånger och sen provdansade jag lite bugg med Adde innan det var daxs att inta tävlingsgolvet.

Kjolen åkte upp, programmet gick fel och det kändes som om låten aldrig skulle ta slut. Sen var det bara att byta om, i tävlingshallen. Jag skyndade mig till insläppet medan jag knäppte blusen och glömde nästan bort att andas. En bra Lindylåt, men dålig dans. Kickar där det inte skulle vara kickar, missförstånd mellan mig och Robert och inte minst kändes det som om Lindykänslan var helt borta.

Mellan Lindyn och buggen fick jag en chans att andas ut, men tyvärr hann jag och Adde inte träna så mycket i det tempo vi skulle tävla i. Jag har alltid sett upp till Adde och idag fick jag tävla med honom. Jag såg till att njuta av varje steg, det var väldigt roligt men jag vet att jag kan dansa bättre. Vi gick vidare en gång vilket fick mig att bokstavligt talat ramla baklänges.

Jag spydde i domarens bil...
... men vann ändå två dicipliner och kom på 11e plats av 27 i den tredje.

Tack Minna, Robert och Adde... Vi är bra!

För er som är intresserade av siffror:
Dubbelbugg: 1-1-1
Lindy Hop: 1-1-2
Bugg: 2-2-3, 4-3-2

Dagen innan tävling

Jag försöker kurera mig med mängder av vitaminer och ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag på terminens första danstävling. Jag ska tävla i dubbelbugg, Lindy Hop och bugg. Det kommer bli en intressant dag med minst två pallplatser som det ser ut just nu.

Dubbelbuggs-trion har bara tränat en gång tillsammans och alla tre är förkylda. Men vi har ett program och kommer åtminstonde på prispallen!

Mellan dubbeln och Lindyn får jag skynda mig att byta om, någon minut får jag förhoppningsvis på mig. Lindy har jag inte tränat så mycket senaste tiden och funderar på att sluta, men imorgon blir det pallplats i alla fall. =)

Jag älskar bugg och får tävla MOT min danspartner imorgon, det kommer bli intressant. Killen jag ska dansa med tror jag inte jag dansat med förr och tempot vi ska dansa i är mycket högre än vanligt. Men vem vet, kanske kommer vi till final i Distriktmästerskapet?

Håll tummarna för mig och mina danspartners. Är du i närheten av Borensberg så kom gärna förbi och titta! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0