En bok, massa bilder och lite text

Nu har jag äntligen kommit igång med boken men tror jag tagit mig vatten över huvudet. Mina bildidéer är något för komplicerade för att jag ska klara av det, men jag älskar utmaningar! Nu kämpar jag för att fixa upplägget och skjuter bilderna in i framtiden, det börjar kännas stressigare och stressigare när jag inser att det redan är 2011 och att jag snart ska tillbaka till Etuna och vips så ska snart boken vara tryckt. Men jag klarar det. Inget kan stoppa mig. En bok ska det bli, sen om den blir som i mina tankar var en annan femma.

Gott nytt löfte

Jag tänker inte önska er ett gott nytt år... Vad är det sov säger att önskan om att andra ska få ett gott nytt år ska slå in när alla ändå bryter sina nyårslöften? Kom igen... Hur många av dina tidigare nyårslöften har du hållt? Mitt från i fjol, om att sasmla ihop lla dåliga raggningsrepliker och prova dem, gick åt skogen (jag provade en av hundra ungefär). Det jag kom på ett par minuter in på detta år gick åt skogen ett pat minuter efteråt (jag skulle slut snusa PÅ RIKTIGT).

"Om jag var en stalker skulle jag blinka in i din hytt" är den enda raggningsreplik jag kommer ihåg att jag använda 2010... Den funkade visselrigen riktigt bra men... En tjej kan väl säga vad som helst och endå få napp?

RSS 2.0