Hur tänker du?

Du påstår att du satsar. Du lägger över 1000 spänn på en tävling för "skojsskull" men tvekar på 300 för träning med mig. Du stänger av datorn i en timme för att spara på el, för det ska hela sverige göra, men du tittar på körslaget. Du säger att du ska göra saker på en gång, men väntar till pausen med det trotts att det är ditt fel att vi är ute i sista stund.

Som jag ser det är tävlingar för skojsskull, el och körslaget viktigare än dansen för dig.

Onja är bra

du får mig glad
du är saknad
du är seriös
du dansar bra
du är min idol
du kommer få hjälpa mig med fakturering
du är kramvänlig
/Jan

Magen är här för att stanna

Jag börjar tro på er nu. Ni som tidigare lovat mig fett efter jag fyllt 20. Det kom ett år senare men när jag nu går på toaletten och märker att magen inte försvinner blir jag riktigt gald. Om man ser mig kan man nog inte tro att jag lagt på mig lite hull, men jag vet att jag gjort det. Jag lever i min kropp varje dag och för tillfället är den större än den brukar. Det känns som om det finns något konstigt samband mellan mina gymbesök och magen, men jag vet inte. Brukar man inte förbränna fett och därmed bli smalare av att träna?

Nu ska jag käka en nattmacka och sen krypa ner i min nderbara säng.

Hjälp mig upp

Jag behöver hjälp att ta mig upp idag, för av någon anledning klarar jag det inte själv.

Halvtvillingar

Jag ska lätt se till att skaffa halvtvillingar när jag väl vill ha barn. Det borde rent teoretiskt gå att få tvillingar med olika pappor, eller hur? Tvåäggstvillingar, födda samma dag, tillverkade på samma gång men med hälften av genuppsättningen från helt olika personer. Eftersom att jag vill uppfostra mina barn på egen hand borde halvtvillingar vara perfekt för mig, då behöver de inte vara ensamma skillsmässobarn. Nattsamtal is the shit! Tack Pettersson! =P

Mina ben är inte fula och jag kan faktiskt röra mig

Tack Robert. Filmerna från Sävsjö gjorde mig glad, jag tycker själv att jag dansade riktigt bra förra helgen! =) Trots att jag hade korta jeansshorts på allrounden såg inte mina ben hemska ut och i buggen rörde jag mig riktigt bra. Jag visste inte själv att jag kunde göra så med kroppen!Blir det lika bra i helgen? Eller ännu bättre kanske? Kom gärna till Hedemora och titta! =)

Gravid

Det räcker inte med att du är min bästa vänn, min syster, min fru och allt det där. Du är också jag, och det vet jag med säkerhet nu.

Sen jag för några dagar sedan fick veta att du var gravid har min mage börjat växa, och det är jag glad för! =) Fortsätter det så här hela din graviditet kanske jag blir nöjd med min kropp tillslut,  tips på hur man behåller sin sympatigraviditet? =)

RSS 2.0