Jag är tjock

Men hur fan bär man sig åt för att få magen att stanna? Jag har lyckats så bra nu... men vill verkligen inte att den går och gömmer sig igen...

För mig är det år 2008

Jag lyfte pennan från pappret och då slog det mig: det är 2010 nu, inte 2008. På något vis har jag hoppat över två år. För mig känns inte 2008 långt borta och det känns inte som om jag är en dag över 20 år. Men av någon anledning har tiden sprungit ifrån mig. För två år sedan gick jag fortfarande gymnasiet, jag bodde i Östersund och ville bli journalist. Några drömmar om SM i bugg fanns inte på långa vägar. Det har hät mycket sen dess, så mycket att jag inte hunnit med att se utvecklingen.

Vår attityd rockar!

Jag, Sasan och Markus deltar i Entreprenörsjakten! Vårt lag heter "Innovationsprogrammet" och... Jag trodde aldrig jag skulle säga så om innovatörer men... Vår attityd rockar! Följ oss och vad som händer på vår blogg:
http://innovationsprogrammet.wordpress.com/
Vi behöver ditt stöd!

Hon är tillbaka

Missförstådd, frustrerad och utan makt. Det är jobbigt att vara missförstådd, men ännu jobbigare när andra inte ens vill se sanningen. Men jag pluggar informationsdesign, så på något vis ska jag antingen lyckas visa mig som den jag är eller få andra att förstå det jag säger. Om jag någonsin har orken.

RSS 2.0